Ontwerp betere business

De tijd dat een bedrijfsmodel jarenlang ongewijzigd kon blijven is voorbij. Het einde van de tijd waarin alleen gestuurd kan worden op economische groei is in zicht. Concurrentie, regelgeving, behoeften van klanten en technieken veranderen in razend tempo. Vaak op een onvoorspelbare manier. Slim samenwerken en innoveren helpt om duurzaam succesvol te zijn.

We geven sturing aan jouw merk, product of dienst. Door met een open blik te kijken naar de basis en de kracht van het merk. Met een netwerk van ervaren vakmensen met een sterke mix van analytische, creatieve en ondernemende skills ontwerpen wij aan de hand van bewezen effectieve methoden duurzame business voor jouw bedrijf.

Resultaat: duurzaam rendement uít & meer plezier in je werk.

Wie we zijn

Bas Roelofs | eigenaar & strategy designer

Bas is het kloppende hart achter Kind-ID | Innovation Direction. Industrieel ontwerper (TU Delft ’96) met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten. Snelle denker. Weet feilloos de kern te ontdekken. Ziet mogelijkheden waar anderen problemen zien.

Flexibele schil

Een slimme aanpak is het halve werk. Zet de juiste vakmensen in om jouw business te verbeteren. Aan de hand van de strategie werken we samen met trefzekere partners die ondersteunen bij het vertellen van jouw unieke geluid. Op zoek naar nieuw perspectief? Een sterk merk ontwerpen? Een pakkende boodschap? Wij verbinden ons netwerk van ervaren vakmensen aan jouw business.

Wij hebben een groot netwerk van goede leveranciers, waar we je graag mee in contact brengen, maar werken onafhankelijk zodat we vrij zijn in onze keuze en altijd vol voor het belang van jou, als onze opdrachtgever, kunnen staan.

En nu: aan de slag!