Ontwerp betere business
De tijd dat een bedrijfsmodel jarenlang ongewijzigd kon blijven is voorbij.
Het einde van de tijd waarin alleen gestuurd kan worden op economische groei, is in zicht. Concurrentie, regelgeving, behoeften van klanten en technieken veranderen in razend tempo. Vaak op een onvoorspelbare manier.
Slim samenwerken en denken als een ontwerper helpt om duurzaam succesvol te zijn. Ontwerpers zijn het gewend om richting te bepalen in onzekere tijden.

Met een netwerk van ervaren vakmensen met een mooie mix van analytische, creatieve en ondernemende vaardigheden ontwerpen wij aan de hand van bewezen effectieve methoden een duurzame en betere business voor jouw bedrijf.

Resultaat:
Duurzaam rendement uít & meer plezier ìn je werk.

team

Partners

Bas Roelofs
Eigenaar & Strategy designer.

Industrieel ontwerper (TUDelft ’96) met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten. Snelle denker. Ziet mogelijkheden waar anderen vooral problemen zien.

LinkedIn profiel Bas

Marco Rodenburg
Partner & Verbinder

Mr in rechten uit Rotterdam. Gespecialiseerd in ondernemerschap,  strategie en bedrijfsopvolging. Weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen in een onderneming om deze plek vervolgens snel en effectief weg te werken.

LinkedIn profiel Marco