In onze samenwerking bleek dat Bas een expert is op het gebied van product- & dienstontwikkeling, innovatie en marketing.
Bas heeft scherpe analyses van ideeën en marktontwikkelingen. Werkt dit uit in een concrete strategie met dito plan en verhelderende visualisaties. Bovendien is Bas een erg prettig persoon om mee samen te werken die zijn beloftes en afspraken waar maakt.

Ivo Tienhoven - ICT Manager bij Star-SHL

Star/ SHL-Groep uit Rotterdam en Etten-Leur is een stichting zonder winstoogmerk die hoogwaardige medische diagnostiek voor de gezondheidszorg levert.
Zorgprofessionals in de eerstelijns gezondheidszorg, zoals huisartsen, verloskundigen maar ook zorginstellingen, kunnen bij onze organisatie terecht voor medische diagnostiek en voor faciliterende ondersteuning in de praktijk. Gedreven door stijgende zorgkosten, ontwikkelende behoeften bij consumenten en ontwikkelende technologieën (o.a. op gebied van eHealth) is de zorgsector als geheel enorm in ontwikkeling. Ook voor (de toekomst) van SHL-Groep heeft dit grote gevolgen.

Omdat Star/ SHL Groep wel veel vakkennis in huis heeft, maar weinig ervaring heeft met innovatie, is kind-ID gevraagd om, samen met het Star/SHL team, strategie uit te stippelen en te vertalen naar concrete stappen waarmee SHL zichzelf klaar zal stomen voor de toekomst.

Gezien de strategische aard en doorlooptijd van dit traject kunnen we hier inhoudelijk nog niets vertellen over dit mooie en complexe project in een belangrijk en dynamisch marktsegment. Zodra dit wèl kan lees je hier meer.

Strategie-ontwerp

New business

eHealth

Zorgsector

Star/ SHL-Groep. Strategie ontwerp.