Kind-ID Innovation Direction 500x500_5

Ontwerp betere business

De tijd dat een bedrijfsmodel jarenlang ongewijzigd kon blijven is voorbij. Het einde van de tijd waarin alleen gestuurd kan worden op economische groei is in zicht. Concurrentie, regelgeving, behoeften van klanten en technieken veranderen in razend tempo. Vaak op een onvoorspelbare manier. Slim samenwerken en innoveren helpt om duurzaam succesvol te zijn.

We geven sturing aan jouw merk, product of dienst. Door met een open blik te kijken naar de basis en de kracht van het merk. Met een netwerk van ervaren vakmensen met een sterke mix van analytische, creatieve en ondernemende skills ontwerpen wij aan de hand van bewezen effectieve methoden duurzame business voor jouw bedrijf.

Resultaat: duurzaam rendement uít & meer plezier ìn je werk.

Wie we zijn

Bas Roelofs | eigenaar & strategy designer

Bas is het kloppend hart achter Kind-ID | Innovation Direction. Industrieel ontwerper (TU Delft ’96) met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten. Snelle denker. Weet feilloos de kern te ontdekken. Ziet mogelijkheden waar anderen problemen zien.

Ervaren team op maat

Elk vraagstuk is uniek. Aan de hand van jouw vraag stellen we een team samen met mensen uit jouw bedrijf, eventueel aangevuld met ervaren partners uit ons netwerk.

Jouw belang staat voorop; Alles wat jij of  jouw team zelf kan, of onder wat begeleiding kan leren, doe jij of doet je team zèlf.

Ons netwerk wordt alleen ingezet daar waar wenselijk. Hier zijn we, als onafhankelijke partij, volledig vrij in. Doordat wij al jaren regelmatig samenwerken in verschillende omgevingen kunnen we snel en effectief schakelen.

En nu: aan de slag!